Intareste-te si imbarbateaza-te

“Nu ţi-am dat Eu oare porunca aceasta: ,Întăreşte-te şi îmbărbătează-te? Nu te înspăimânta şi nu te îngrozi, căci Domnul, Dumnezeul tău, este cu tine în tot ce vei face.”” (Iosua 1:9)

Când te uiți spre viitorul tău, ce vezi? Care sunt visele și dorințele pe care le deții aproape de inima ta?

Atât de mulți oameni încep cu vise îndrăznețe, dar apoi vine opoziția. Viața nu s-a dovedit a fi modul în care ei au plănuit-o. Ei pierd viața pe care au iubit-o sau întâlnesc vreo dificultate pe care nu au anticipat-o. Astăzi, în cazul în care te afli printre acest fel de oameni, vreau să îți reamintesc faptul că Creatorul universului te-a proiectat cu daruri specifice și talente pe care nimeni altcineva nu le are. El te are pe această planetă pentru un anumit scop. Când îți încredințezi viața în mâna Lui, El promite să fie cu tine oriunde te duci. Chiar dacă unele lucruri în viață poate te-au luat prin surprindere, pe Dumnezeu nu l-a luat prin surprindere. Planul lui cel bun pentru viața ta rămâne. Poți avea încredere în El, deoarece El te iubește cu o iubire veșnică, și El nu vrea să te vadă tânjind pentru nimic mai puțin decât pentru voia Lui foarte bună.

Vreau să te încurajez să fii curajos, să fii puternic și să fii un om CURAJOS. Pune deoparte trecutul și ridicăți ochii lui Isus. El este Autorul și Desăvârșitorul credinței voastre. Trăiește cu îndrăzneală și visează cu curaj astfel încât să poți îmbrățișa lucrurile bune pe care le are rezervate pentru tine!

One thought on “Intareste-te si imbarbateaza-te

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.